Intrebari frecvente

 

 

1. CE ESTE „GAMEDEV ACADEMY?”?

Proiectul „GameDev Academy” a fost infiintat alaturi de traineri experimentati ai industriei dezvoltarii de jocuri, ce manifesta un interes autentic pentru educatie si inovatie. La momentul crearii proiectului am luat in considerare cerintele pietei si input-ul companiilor ce activeaza in acest domeniu. In Romania, comunitatea persoanelor din industrie este formata din peste 7000 de membrii. Chiar si asa, in continuare, putine persoane au acces la cursurile si trainingurile din acest domeniu. Astfel ca, am infintat primul centru de training specializat in cursuri de game development bazate pe invatarea practica ce cuprind si o componenta importanta, cea de consiliere in cariera.

2. CINE SUNT TRAINERII NOSTRI?

Trainerii nostri sunt profesionisti ce inteleg cu adevarat provocarile domeniului dezvoltarii de jocuri. Experientele lor, de la dezvoltarea unor proiecte independente si pana la dezvoltarea de jocuri AAA in cadrul studiourilor multinationale, sunt oglindite in materialele predate la cursuri si in abilitatile lor pedagogice.

3. CARE SUNT CONDITIILE DE APLICARE LA CURSURILE GAMEDEV ACADEMY?

Aproape oricine se poate inscrie :). Consideram ca pasiunea, creativitate si interesul nu au o limita de varsta. Chiar si asa, la anumite cursuri, un impediment pe care il poate intampina un viitor tanar cursant este diferenta dintre stadiul cunostintelor obtinute in scoala, in special in clasele 5-8, si informatiile predate la cursurile noastre. Asadar, orice persoana cu varsta minima de 14 ani, pasionata de domeniul dezvoltarii de jocuri, cu sau fara experienta in acest domeniu poate sa se inscrie la cursurile pe care le oferim. Bineinteles, suntem la un mail/telefon distanta daca doresti sa confirmi cu noi daca un curs anume este potrivit pentru tine.

4. CARE SUNT CURSURILE OFERITE DE GAMEDEV ACADEMY?

Pagina noastra de cursuri poate fi accesata aici http://gamedevacademy.ro/cursuri unde poti vedea, in detaliu, tipul cursurilor oferite, structura sesiunilor, perioada de desfasurare, trainerii care te vor asista si preturile cursurilor.

5. CUM MA POT INSCRIE LA CURSURILE GAMEDEV ACADEMY?

Procesul de inscriere este complet online si necesita doar 1 minut in care sa completezi un scurt chestionar. Selecteaza „inscriere curs” din meniul site-ului nostru, completeza chestionarul si te vom contacta in cel mai scurt timp.

6. POT URMA CURSURILE GAMEDEV ACADEMY, CHIAR DACA NU AM EXPERIENTA SAU STUDII IN ACEST DOMENIU?

Cu siguranta! Stim ca in Romania nu exista suport educational, in invatamantul de stat, specific acestei industrii. Asadar, Cursurile GameDev Academy sunt structurate astfel incat sa iti putem oferi un prim pas in descoperirea conceptelor de baza importante.

7. CUM SE FORMEAZA GRUPURILE PENTRU CURSURI?

In functie de cursul care te intereseaza, vei gasi informatii pe site privind data estimata pentru formarea unei noi grupe. In momentul in care locurile disponibile sunt ocupate, cursul incepe la data stabilita si se vor deschide inscrierile pentru urmatoarea grupa, cu o noua data de inceput. Asadar, iti recomandam ca in momentul in care efectuezi inscrierea la un curs sa achiti, cel putin partial, valoarea cursului pentru a-ti asigura locul. In cazul in care la data stabilita nu s-au inscris suficiente persoane pentru a demara cursul, prelungim perioada de inscrieri cu inca o saptamana sau doua. Bineinteles, te vom instinta si daca nu doresti sa mai asteptati, iti returnam contravaloarea achitata.

8. CE SE INTAMPLA DUPA CE APLIC?

Vei primi un email de confirmare prin care vei fi notificat/a ca inscrierea ta a fost realizata cu success.

9. CAT COSTA CURSURILE?

Costurile difera in functie de cursul pe care doresti sa il urmezi. Mai multe detalii despre acestea poti gasi pe pagina noastra, la sectiunea cursuri: http://gamedevacademy.ro/cursuri.

10. CUM PLATESC COSTURILE CURSURILOR?

Ai posibilitatea sa platesti online, in 2 rate. Prima rata se achita la inscriere, iar cea de-a doua rata se va achita la 2 saptamani dupa inceperea cursului.

11. CAND AU LOC SESIUNILE DE CURS?

Sesiunile de curs, de regula, au loc seara, in intervalul 19-21. Insa, frecventa de desfasurare a lor se va stabili la prima sesiune unde vom stabili impreuna zilele din saptamana potrivite pentru majoritatea cursantilor.

12. CARE ESTE STRUCTURA CURSURILOR?

Structura cursurilor are in vedere cel mai important aspect pentru domeniul dezvoltarii de jocuri si anume practica. Fiecare program a fost structurat, alaturi de trainerii nostri, si pune accent pe lucrul individual, asistat de trainerul cursului aferent.

13. CARE ESTE CAPACITATEA MAXIMA A UNUI CURS?

Pentru ca ne dorim sa te bucuri de o experienta autentica de invatare si practica, organizam cursuri cu o capacitate maxima de 8 cursanti. Astfel, trainerii nostri se pot ocupa individual de fiecare cursant in parte si de intrebarile care apar pe parcursul sesiunilor.

14. PRIMESC O DIPLOMA LA FINAL?

Da, vei primi o diploma de participare emisa de noi care atesta implicarea ta pe toata durata cursului. In aceeasi masura, diploma ta va fi sustinuta de proiectul realizat de-a lungul cursurilor, proiect pe care ai posibilitatea sa il adaugi la portofoliul personal.

15. INVAT SUFICIENTE LUCRURI INCAT SA MA POT ANGAJA LA FINALUL UNUI CURS ?

Bineinteles! Avem cursanti care s-au angajat la scurt timp dupa finalizarea cursului la care au participat. Insa, nu putem oferi garantii! Depunem efort sa va ajutam, dar este nevoie sa va dedicati si in afara sesiunilor de curs. Foarte important este sa va dezvoltati un portofoliu, sa exersati in timpul liber, sa fiti proactivi, sa puneti intrebari de fiecare data cand simtiti ca ceva nu va este clar. Si insistam pe „sa exersati in timpul liber” :).

16. AS VREA SA-MI DEZVOLT ABILITATILE IN CONTINUARE.CE OPTIUNI AM?

Exista multe optiuni si acestea variaza de la caz la caz. Nu ezitati sa ne scrii pentru a-ti oferi detalii mai specifice. Aceste optiuni sunt:
– Sa te inscrii in programul GameLab care iti ofera oportunitatea de a dezvolta un produs in 3 luni de zile, de la stadiul de idee la demo lansat pe piata, in cadrul unei echipe multidisciplinare.
– Sa urmaresti evenimentele locale si sa participi la ele. Fie ca este vorba de un seminar, workshop, meet-up sau un super game jam, toate te vor ajuta sa te dezvoltati atat personal, cat si profesional.
– Sa exersezi acasa si sa dezvolti proiecte mici, dar care te vor ajuta sa intelegi anumite concepte sau elemente mai in detaliu, folosind diferite tutoriale disponibile pe internet.

Suntem vorbareti si de multe ori oferim sfaturi utile pentru a te indruma in directia potrivita. Asa ca nu fi timid si nu ezita sa ne contactezi:
1. Lasa-ne un email pe adresa contact@gamedevacademy.ro sau foloseste formularul de contact
2. Discuta live cu colegii nostri folosind chat-ul integrat de pe site-ul nostru (localizat in dreapta jos).
3. Contacteaza-ne pe pagina noastra de Facebook
4. Suna-ne la numarul 0756.249.561. Daca nu raspundem, nu iti face griji, vom reveni cu un telefon in cel mai scurt timp.

Te asteptam! Ne vedem la cursuri!

Copyright @ 2019 GameDev Academy. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners