Despre noi

GameDev Academy este singurul centru Unity acreditat din Romania!

Unic in Romania

Suntem singurul centru din Romania care ofera cursuri profesionale in acest domeniu de activitate si unicul centru autorizat si acreditat Unity. In Romania exista deja o comunitate de peste 7000 de persoane care lucreaza in aceasta industrie. Cu toate acestea, putine persoane au avut acces la cursuri si traininguri in acest domeniu, care pana acum a fost complet strain oricarei persoane interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri video. Tu ce mai astepti?

De ce GameDev Academy?
Traineri din industrie!

Cursurile sunt sustinute chiar de dezvoltatori din industria noastra. Sunt persoane cu o vasta experinta in domeniu, care si-au asumat rolul de a impartasi cu tine experienta obtinuta de-a lungul carierei, pentru ca si tu sa poti face parte din aceasta industrie uimitoare, pentru ca si tu sa fii dezvoltator de jocuri video!

Creste-ti sansele de angajare!

Fara nicio indoiala, orice cursant va beneficia de un avantaj in detrimentul altor persoane cand vine vorba de obtinerea unui job in acest domeniu, datorita pregatirii aditionale. Salariile din industria IT depasesc cu mult media la nivel national. Salariul variaza intre 500 – 800 de euro pentru un incepator (junior), media fiind undeva intre 1200-2000 de euro lunar, in functie de specializare, dar poate depasi si 4000 de euro lunar pentru un expert.

Certificare Unity!

Indiferent daca sunteti la inceput de cariera sau deveniti „expert” intr-un rol specializat, certificarile Unity va pot ajuta în fiecare etapa a carierei voastre. Obtineti certificarea si imbunatatiti-va sansele de a gasi locul de munca visat.

Galerie Photo Video
Copyright @ 2019 GameDev Academy. Toate drepturile rezervate.
Website powered by Lucian and Partners